2014. november 19., szerda

A G20 találkozó totális vereség volt az összeesküvés, a Bush és Cohen bűnöző családok számára


A most véget ért G20 találkozó Ausztráliában teljes vereség volt az összeesküvés és tervei számára, több forrás szerint. Az összeesküvés megpróbálta Ukrajnát ürügyként használni arra, hogy háborút kezdjenek Oroszország ellen abból a célból, hogy újjáépítsék a nyugati gazdaságot, és hogy hatalmon tartsák magukat. Ugyanakkor ehelyett a franciák, britek és németek elhagyták az összeesküvés ellenőrizte amerikaiakat, és csatlakoztak a bolygó túlnyomó többségéhez, hogy támogassák a BRICS szövetség új Marshall-tervről szóló kezdeményezését a Föld számára, a források szerint. A kísérlet, hogy lángra lobbantsák a háborús hangulatot, felhasználva Ukrajnát és az ISIS-t sehová sem vezetett a világ legtöbb vezetőjénél.

A BRICS és az APEC csúcstalálkozók hete végül a multinacionális vállalatok adócsalásának megállítására, és a szegénység, valamint a környzeti pusztítás felszámolása elleni küzdelemre fókuszált.

Ezenfelül az amerikai hadsereg azóta van sokkos és demoralizált állapotban, hogy egy első osztályú amerikai Aegis hadihajójukat béna kacsává változtatták a Fekete-tengeren az idén, francia és más jelentések szerint.

http://biztonsagpiac.hu/az-oroszok-alazzak-az-usa-t-a-fekete-tengeren

Ahogy egy orosz tábornok kifejtette, "minél bonyolultabb egy elektronikus rendszer, annál könnyebb megzavarni." A nyilvánvaló vonzata mindennek az, hogy az amerikai hadsereg magas szinten számítógépesített felszerelése elektronikusan teljesen megzavarható, így nem veszélyesebbek, mint egy hűtőszekrény. Olyan ez, mintha Arthur C. Clarke 1951-es "Felsőbbrendűség" (1) című sci-fi története vált volna valóra, mely egy hadseregről szól, mely elveszett, mert a nem tesztelt high-tech berendezéseikre támaszkodtak. Ez a történet valaha kötelező olvasmány volt az amerikai katonatisztek számára.

Mindenesetre az oroszok és mások is azt mondják, hogy amikor most az orosz haditengerészet egy flottát állomásoztatott a G20 Ausztráliában tartott találkozójának közelében, az amerikaiak válaszképpen féltek odaküldeni a saját flottájukat.

Ezen kívül részletes bizonyítékokat mutattak be a világ vezetőinek arról, hogy a Malajziai Légitársaság MH370-es járatának incidense (2) a floridai Bush és Cohen bűnöző család nukleáris zsarolása volt, P2 szabadkőműves és Pentagon források szerint. A Pentagon ezekre a kinyilatkoztatásokra a nukleáris erők újabb átszervezésével reagált annak érdekében, hogy megakadályozzák a további Bush/Cohen nukleáris terrort.

A P2 páholy szerint az Egyesült Államokat jelenleg hét bűnöző család vezeti. Ezen családok közül a Bush és a Cohen család az, amely most a világ népessége és a szabadság közé állt, mondta a P2 páholy forrása.

A Bush/Cohen keményvonalas frakció az összeesküvésen belül mára néhány rabszolgára csökkent, úgymint Abe japán, Abbott ausztrál, és e -sorok írójának mély sajnálatára Harper kanadai miniszterelnökre.

Abe visszatérve Japánba csak egy ellene történő lázadást talált a hatalmon lévő Liberális Demokrata és Komeito párton belül, japán jobboldali források szerint. Az Abe ellenes frakció már híreket szivárogtatott ki egy decemberi általános választásról, miközben Abe foggal-körömmel harcol, hogy megakadályozza ennek megtörténtét. A kormánykoalíció két nagy frakció, és az Abe-t támogató frakció között oszlik meg, mely gyorsan veszíti el a támogatottságát.

http://www.hirado.hu/2014/11/18/elore-hozott-valasztast-irt-ki-a-japan-kormanyfo/



A legfrissebb számok azt mutatják, hogy a japán gazdaság éves szinten 1,6%-al zsugorodott a júliustól szeptemberig tartó negyedévben. Ez azt jelenti, hogy Japán hivatalosan recesszióban van, és az Abenomics kudarcot vallott. Sőt, az Abenomics már nem más, mint a japán nyugdíjak és egyéb pénzügyi eszközök fosztogatása, melynek célja az amerikai összeesküvés támogatása. Ha Abe-t eltávolítják, akkor vége a játéknak a Bush/Cohen nácionista frakció számára.

Ezért várhatóan nehéz belharcok lesznek az elkövetkező hetekben.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a múlt héten egy magas rangú Moszad tisztviselőt küldtek Tokióba, hogy találkozzon a Fehér Sárkány Társaság képviselőjével. Ezzel a tisztviselővel 2011 március 11-e, a Japán elleni szökőár és nukleáris támadás óta megszűnt a kapcsolat. Közvetlenül a terrortámadás után az izraeli miniszterelnök Benjamin Netanjahu felhívta a japán miniszterelnököt Naoto Kan-t azt követelve, hogy Japán adja át valamennyi amerikai kincstárjegy részvényét. Ha nem tennék, azzal fenyegetőzött, hogy elpusztítja az összes japán atomreaktort. Kan ennek megfelelően átadta a kincstári tanúsítványokat, és azt hiszem, hogy az összeesküvés úgy gondolta, hogy győztesen került ki.

De tévedtek. A Moszad ügynöke azt mondta, hogy Netanjahu és a többi felelős személy bűnvádi eljárással fognak szembenézni. Azt is elmondta, hogy nem lesz pogrom, de a Zsidó lakosság nagyon agymosott részét újra kellene oktatni a tényleges történelmi tényeket illetően.

A tény az, hogy a héber és a jiddis közép-európai germán, és nem közel-keleti nyelvek. Az egyetlen nép, mely indoeurópai nyelven beszélt az ókori Közel-Keleten a Hikszoszok voltak, akik egy kecske arcú lényt imádtak villás farokkal. Ezt a képet jelenleg a Sátánnal társítjuk. A júdeai nép, akiknek történetét a Tóra mondja el, arámi nyelven beszéltek.

A Hikszoszok betörtek Egyiptomba és egy ideig uralkodtak, és amikor kirúgták őket, egy csomó egyiptomi rabszolgát vittek magukkal. A hatása természetesen ezer évig az lett, hogy a Zsidók akaratlanul is rabszolgái egy sátánimádó ősi Hikszosz kultusznak. A Moszad ügynök azt mondta, hogyha a Zsidók ezt megtanulják, akkor végre megszabadulnak az évezredes rabszolgaságtól. (3)

A Moszad ügynök megkérdezte, hogy Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke miért annyira Izrael ellenes? El lett mondva, hogy Obama csupán az amerikai hadsereg szóvivője. El lett neki magyarázva, hogy az amerkai hadsereg dühös volt az olyan dolgok miatt, mint 911, és a USS Liberty incidens.

http://mult-kor.hu/cikk.php?id=17688

A Hikszosz/sátánista frakciót mára eltávolították mind Angliából, mind a Vatikánból, több forrás szerint. Ferenc pápa ezer pedofil papot távolított el az egyházból, megtisztította a Vatikáni bankot, és végett vetett a befolyásuknak a szervezetben.

Angliában, az olyan történetek, melyek egykor az "összeesküvés elmélet" távoli peremének számítottak, most jelennek meg az újságokban, sőt még a BBC-n is. A történetek magas rangú pedofil politikus, katonai és más figurákról szólnak, akik fiatal fiúkat erőszakolnak és gyilkolnak meg.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2835236/Was-Westminster-block-flats-scene-sex-parties.html

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/11234001/Tory-MP-murdered-boy-at-orgy-abuse-victim-claims.html

A Scotland Yard már nyomoz, és tömeges letartóztatások várhatók, mondta az MI5 tisztviselője.

Ha az ugyanilyen típusú incidenseket az Egyesült Államokban és Európa többi részén is kivizsgálnák, akkor a szektások által elkövetett horror végre befejeződne.

Egy utolsó megjegyzés, hogy e sorok írójának felajánlottak egy első osztályú jegyet, hogy menjek az Egyesült Királyságba, és tanúskodjak a Michael Shrimpton tárgyaláson a 2012-es londoni olimpia elleni nukleáris fenyegetéssel kapcsolatban. Egy telefonhívás azonban figyelmeztetett, hogy a tárgyalás Tony Blair és más Bush csatlós által felállított csapda lehet az Egyesült Királyságban.

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könysorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.
(1) - http://www.mayofamily.com/RLM/txt_Clarke_Superiority.html
(2) - http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/03/6-fontos-teny-malaj-legi
(3) - http://mek.niif.hu/07100/07139/html/0001/0002/0002/0003/0004-15.html

Forrás: Új Világtudat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.