2014. november 23., vasárnap

A Nyers Kakaó nagymértékben segíti a Tobozmirigy méregtelenítését és működését

A tobozmirigy egy endokrin mirigy, ami az agyban helyezkedik el, és úgy tartják róla, hogy a lélek helye. Utalnak rá a harmadik szemként is, ami egy kis mirigy, és úgy tartják, hogy részt vesz a magasabb tudatossági szint elérésében, kaput nyitva az agyunk által teremtett valóságon túlra.



Akik arra törekednek, hogy teljesen aktiválják spirituális potenciáljukat és megragadják a tobozmirigy erejét, azzal kell kezdeniük, hogy méregtelenítik és megfelelően táplálják azt. Kutatók úgy találták, hogy sok emberben a féregirtóval és kemikáliákkal teli tápláléknak, gyenge étrendnek, és a környezeti mérgeknek köszönhetően, az egész test túl sok méregnek és nano-organizmusnak van kitéve. Ezek kalcium-héjakat hoznak létre önmaguk körül, hogy védekezzenek az immunrendszerünk elől, és ez azt eredményezi, hogy elmeszesedik a tobozmirigy, miközben kálcium-foszfát kristályokat épít fel az emberi test különféle részein.

Sokan közülünk olyan tobozmiriggyel rendelkeznek, ami teljesen elmeszesedett. Ez nem jó, amikor ennek a mirigynek az ezoterikus képességeinkből kívánunk meríteni. Lényeges a méregtelenítő eljárással kezdeni, ha ki akarjuk teljesíteni spirituális képességeinket. 

A nyers, organikus kakaóbab a legtisztább forma, mely segít méregteleníteni a tobozmirigyet, ugyanis a kakaó magas antioxidáns tartalommal bír, és segít stimulálni a harmadik szemet is.

Ezen kívül az oregano olaj és a neem kivonat is segít a tisztulási folyamatban, segít eltávolítani a meglévő meszesedést a tobozmirigyben, valamint tisztítja a test rendszerét. Hosszú távon mindkét kiegészítő természetes antibiotikumként tevékenykedik az új kalciumhájak ellen, amiket a nano-baktériumok hoznak létre. A spirulina, klorella, búzafű, és a kék-zöld alga is klorofillban gazdag kiegészítő, és segítenek a tobozmirigy kálcium-mentesítésében, az erős méregtelenítő tulajdonságuknak köszönhetően. A nyers almaborecet is segít kalcium-mentesíteni a tobozmirigyet. fontos azonban, hogy nyers legyen, és üvegben legyen tárolva.

Forrás: Földimenyország.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.