2014. november 17., hétfő

Amikor az alternatív tudomány hazudik

Sajnos a címbeli állításra is nagyon sok példa van, mivel az alternatív tudomány ( internetes médiákban állandóan reklámozott ) képviselői vagy a hivatalos tudomány határmezsgyéjén lévő tudós/kutató tekintélyek sokszor valótlan vagy kifejezetten hazug nézeteket hangoztatnak még a hivatalos materialista verziókkal szemben is!

Most nem megyünk bele a részletekbe, mivel már a magyar alternatív tudomány internet-sztárjainak egy-két veretes kijelentése is hosszabb elemzést igényelne.

( Ám az alternatív „mesterek” köré szerveződött néhány fan-klubtagnak erre eleve nincs igénye, ugyanakkor minden más magyar alternatív internet-fórumokon is megszűnt a vita lehetősége - vajon észrevették-e már? - az erős cenzúra miatt, így minden alternatív szekértábor egy külön, önmagába zárt világot képvisel, mely nem tűri a kritika lehetőségét, éppen ezért a magyar alternatív kutatás lassan visszahanyatlik a külvilágtól elszigetelt, a külvilággal kommunikálni nem tudó kádár-kori értelmiség szellemi nihiljének a szintjére! )

Elég ha csak megemlítjük, hogy náluk pl. Newton még mindig szent tehén, holott Einsteint szinte már mindenkinek kötelező letaszítania a trónjáról. Vagy itt van az üreges Föld és az üreges naprendszeri bolygók kérdése is, melynek a hiperrealitását a magyar alternatív kutatók szinte kórusban utasítják el mind a mai napig; vagy a földönkívüli testvéreink által napi rutinnal végzett messze fénysebesség feletti közlekedés, vagy az időbeli utazás, melyet a mi kutatóink még mindig csak sci-fis módon tudnak elképzelni, vagyis csak a materialista kamu-fizika kiterjesztésével, a naprendszerünkbeli magasabb dimenziós civilizációk létezéséről nem is beszélve, melyről még mindig azt gondolják, hogy csak a kontakták meséje volt, így minden alternatív kutató továbbra is ( a szkeptikusokkal együtt ) éjjel-nappal a NASA-képeken csüng, hátha egy-két dinó- vagy majomemberi csontvázat is engedélyez már nekünk az űrhivatal - azaz a millió évekkel ezelőtt rombadőlt 3D-s Naprendszer életének egy-két parányi tanúbizonyságát. Ám ezt sem engedélyezik, csak a mobiltelefonnál is rosszabb felbontású képeket, hogy mindenki azt magyarázzon bele a látottakba, amit akar.

Ezért a példa kedvéért, hogy az alternatív kutatás is mennyire mellé tud lőni, most csak a globális felmelegedés témakörét hozzuk fel:



Néhány megjegyzés a fenti videóval kapcsolatban:

Ha most eltekintünk attól az infantilis magyarázattól, melyet a videó elején a kis jégkorszakkal kapcsolatban Egely ad, és csak Petz Ernő mondandójára szorítkozunk, akkor is van két alapvető probléma, amely miatt a kutatók nem is igazán érthetik meg a globális felmelegedés kérdéskörét.

1. A hivatalos tudomány vizsgálati eredményeiből indulnak ki.

2. A hivatalos tudomány hitrendszeréből indulnak ki.

A kettő egymást feltételezi, mivel pl. az Antarktisz jegéről is azt feltételezik, hogy sok százezer éve keletkezett, holott csak Atlantisz elsüllyedése után, 13.000 éve kezdődött igazán a déli kontinens eljegesedése, ergo a jégmag-minták értelmezése eleve tévút!

Vagyis semmilyen hosszabb távú klíma-történet nem olvasható ki belőlük.

A legnagyobb szemléletbeli vakság pedig mind a hivatalos, mind az alternatív tudomány részéről ott van, hogy gondolkozás nélkül elfogadják a materialista földrajztudomány 19. század közepén dogmatizált álláspontját ( ha ezt akkor a 19. században nem teszik, akkor a darwinizmust sem tudták volna szentesíteni ), hogy a földtani változások lassan, az ember számára legtöbbször nem érzékelhető hatalmas időintervallum alatt játszódnak le - ami nem igaz, hiszen a fosszilis leletek is egyértelműen bizonyítják, hogy a földtani változások hirtelen történnek!

Másrészt a globális felmelegedés kozmikus tényét a természeti népek már évtizedekkel ezelőtt észlelték, sőt, le is vonták azonnal a konzekvenciát ( hogy a földi civilizáció meg fog semmisülni, és ők, valódi emberek el fogják hagyni a Földet ), amit eddig sem a Föld kormányai, sem az akadémikus tudomány ( hivatalosan ) nem tett meg.

David Wilcock egyik jobb, korai korszakában ( mikor még Cobra meg Fulford nem vonta bele a politikába ), szintén beszél a globális felmelegedés kozmikus okairól és tényeiről ( kb. 1ó 45 p - 56 p között ), melyekről ha nem veszünk tudomást, akkor a globális felmelegedés témája puszta szciencista fecsegés szintjén marad:



Éppen ezért csodálkozunk a nagy magyar alternatív kutatók tudatlanságán, és az őket meg a külföldi ezós tekintélyeket logó nyelvvel kiszolgáló magyar ezós-konteós blogok és honlapok adminjain is, akik szinte már hónaponként posztolnak olyan cikkeket, melyek harsogó betűkkel adják hírül, hogy a globális felmelegedés-riogatás nem más, mint a háttérhatalom egyik újabb trükkje az emberiség ellen. ( És David Icke is itt csúszik félre alapvetően. )

Az igazság azonban nagyon egyszerű, sőt, annyira egyszerű, hogy le is lehet fényképezni és filmezni, mint ez az alábbi videóból is kitűnik:



Forrás: spiritufo.ditro.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.