2014. november 12., szerda

Az összeesküvés vereségének jelei nyilvánvalóak, de egy utolsó nagy háborús lökés várható


Az összeesküvés vereségének jelei most már olyan mértékben szaporodnak, hogy már nem lehet eltitkolni, bár a legtöbb ember nyugaton mélyen agymosott. A legnyilvánvalóbb jel az APEC találkozó végelszámolása Kínában. Itt a világ három legnagyobb olajtermelője, Kanada, Oroszország és Katar új üzleteket írtak alá, miszerint jüanban és rubelben folytatnak olajkereskedelmet. Ez gyakorlatilag matematikai bizonyossággá teszi az olajdollár végét. Oroszország azt is bejelentette, hogy megszünteti a rubel rögzítettségét az olajdollártól.





Angliában eközben több vezető politikus dolgozik a kormány valuta megteremtésén a 300 éves Rothschild fiat valuta helyett, MI5 források szerint. November 20-án 170 év után első alkalommal a brit parlament fogja megvitatni ezt a kérdést. Az alábbi linken egy tanulmány olvasható a témában, melyet kiosztottak minden brit képviselőnek:

https://www.positivemoney.org/wp-content/uploads/2014/11/Backbench-Briefing-Note.pdf

A japán kormány is fontolgatja, hogy pontosan ugyanezt tegye. Ez azt jelenti, hogy a japán államadósságot egy csapásra le fogják írni.

Vannak arra utaló jelek, hogy az Egyesült Államok vállalati kormánya teljes válság üzemmódba ment át. Például, amikor e sorok írója megpróbálta elérni a hivatalos orosz RIA Novosti hírportált a saját számítógépéről és táblagépéről, át lett irányítva egy nyilvánvalóan dezinformációs oldalra, az úgynevezett "Sputnik News"-ra. (1) Erre azt követően került sor, hogy az orosz kormány híroldala jelentéseket tett közzé arról, hogy amerikai zsoldosok ágyúzták a malajziai légitársaság MH 17-es járat roncsainak helyszínét. Ez csak úgy írható le, mint az amerikai fasiszta rezsim kísérlete, hogy megakadályozzák az európaiakat, hogy megvizsgálják azt a feltételezést, hogy az USA szövetségesei lőtték le az utasszállító repülőgépet.
(Szerkesztői megjegyzés: Ben itt egy kicsit paranoiás. A RIA Novosti egy új hálózatot indított el Sputnik néven. A hírportált a Rossiya Segodnya indította a híres RIA Novosti márkanév égisze alatt. Az új médium a globális közönséget akarja megcélozni a nem mainstream világban zajló eseményekkel.)



A másik jele, hogy valami nagy dolog folyik az amerikai rezsimmel az a tény, hogy a Pentagon arra figyelmeztette csapatait, hogy ne menjenek el orosz és kínai nőkkel. Ez egyfajta háborús időkben megszokott intézkedés, hogy megakadályozzák a katonai titkok kiszivárgását. Végül a CNN leállította orosz működését, ami szinén háborús időkben szokásos intézkedés.

Az oroszok a maguk részéről nagy mozgásokba kezdtek, hogy birtokba vegyék a fennmaradt orosz etnikai körzeteket Ukrajnában, valamint az Azovi-tenger földgázmezőit.

Az amerikai vállalati kormány nincs abban a helyzetben, hogy megnyerjen egy Oroszország és Kína elleni háborút ebben az időpontban, mert sem a NATO-szövetségesek, sem Japán nem fognak együttműködni egy ilyen öngyilkos és az egész világra nézve pusztító tervvel.

A legvalószínűbb eredmény valószínűleg az lesz, hogy megdöntik az amerikai vállalati kormányt, és helyreállítják az Egyesült Államok Koztársaságát.

Az összeesküvés pánik másik oka a Londonban november 10-én indult büntetőeljárás. ahol bizonyítékok kerülnek bemutatásra, hogy a 311 szökőár és nukleáris katasztrófa Japánban egy terrortámadás volt. A tárgyalást annak megállapítására tartják, hogy az Egyesült Királyság ügyvédje Michael Shrimpton valótlan figyelmeztetéseket adott a 2012-es Londoni Olimpia nukleáris terror fenyegetésével kapcsolatban. A következő linken egy Daily Mail cikk olvasható a tárgyalásról:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2828974/Barrister-bomb-hoax-calls-Defence-Secretary-claiming-London-2012-Queen-targets-court-hears.html

Az alperes több tanút sorakoztatott fel, hogy támogassák azt az állítását, hogy a nukleáris fenyegetés valós volt, és hogy Japán már megtapasztalt egy hasonló nukleáris támadást. E sorok írója a tervek szerint az egyik tanú lesz ezen a tárgyaláson.

A tárgyalás azért fontos, mert sok információ fog napvilágra kerülni, mely már egy büntetőbíróság törvényszéki vizsgálata során online megjelent. Ha a bizonyítékok megfelelőek, akkor ez elvezethet 311 elkövetőivel szemben egy vád előterjesztésére. A japánoknak és az észak-koreaiaknak, akik részt vettek a támadásban, felajánlották és elfogadták az amnesztiát cserébe a 311-ről szóló információkért.

A vizsgálat várhatóan tisztességes lesz, mivel sokasodó jele van annak, hogy az Egyesült Királyság megszabadítja magát az összeesküvés befolyásától. A magas szintű pedofil körökkel kapcsolatos folyamatban lévő vizsgálat a legegyértelműbb bizonyíték erre. A brit lapok például most számolnak be arról, hogy Sir Peter Hayman, az MI6 külföldi hírszerzésének korábbi vezetője egy pedofil erőszaktevő volt. A nyomozók a pedofil hálózatokkal kapcsolatban különösen az iránt érdeklődnek, amikor a pedofíliát használták politikusok megzsarolására, és a kormány politikájának befolyásolására.

A másik jel az, hogy a britek és európaiak uralta Pénzügyi Stabilitási Tanács, egy nemzetközi pénzügyi szabályozó, olyan szabályokat dolgoz ki, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az adófizetőknek soha többé nem kell kisegíteniük a "túl nagy, hogy bedőljön" pénzügyi intézményeket, ahogy az történt a 2008-as Lehmann sokk után. Ezzel egyértelműen a nagy amerikai bankokat célozzák, melyeket a Federal Reserve Board birtokol, és amelyek 2008-ban kifosztották az amerikai adófizetőket.

Japán is jeleit mutatja, hogy készen áll a döntő szakításra az összeesküvéssel. November 10-én például e sorok írója a nap nagy részét egy Rupert Murdoch tulajdonában lévő tévé stúdióban töltötte egy vizsgálódó csoporttal, akiknek megengedték, hogy nyíltan megvitassák a korábban tabunak számító témákat. E sorok írója beszélt az eboláról, mely egy amerikai összeesküvés biofegyver, hogy a malajziai MH-370-es gép, és az MH-17-es Ukrajnában lelőtt járat ugyanaz a repülőgép volt, és hogy az ISIS-t a Moszad és az amerikai hírszerzés hozta létre. A többiek is hasonló állításokat tettek. Egyikük, Richard Koshimizu blogger egy japán vezető politikusokat érintő homoszexuális zsarolási hálózatról beszélt.

Meg kell várni, hogy mennyi jelenik meg mindebből, amikor a műsort sugározzák a szerkesztés után, de az tény, hogy ha Murdoch ilyen felvételt mutat be, az annak a jele, hogy legalább egy vállalati média oligarcha érdekelt abban, hogy kiderüljön az igazság.

Japán várhatóan általános választásokat tart decemberben, ami elvezethet egy alapvető rendszerváltáshoz, ahogy azt több kormányzati forrás elmondta. A színfalak mögött lesz egy harc az Abe-t támogató régi gárda, és a Japán forradalmi frakció között az elkövetkező napokban, hogy eldöntsék ezt a kérdést.

Abe kénytelen volt ígéretet tenni, hogy abbahagyja Kína provokálását, és meghátrálni annak érdekében, hogy egy jelképes találkozón vehessen részt a kínai erős emberrel, Hszi Csin-ping-el.

Észak-Koreában az amerikai ügynökök nemrég titokban segítették Kim Dzsongunt, hogy hatalomban maradhasson, hogy megakadályozzák egy kínaiak vezette frakció hatalomátvételét az országban a Pentagon forrásai szerint. Ezért adott ki Észak-Korea két amerikai foglyot legutóbb.

A Pentagon erői tudják, hogy a japánok és a kínaiak azok, akik a számláikat fizetik ezekben a napokban. Éppen ezért érdekükben áll békefenntartóként működni a régióban.

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könysorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.
(1) - http://www.sputniknews.com (en.ria.ru)

Forrás: Új Világtudat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.