2014. november 23., vasárnap

India korábbi nukleáris igazgatója egy ingyen energia készüléket mutatott be


A főáramú tudományos világban az olyan elektromos generátorok, melyek több energiát képesek termelni annál, mint amennyit elfogyasztanak ki vannak zárva az energia megmaradás törvénye miatt. De ma már változnak a dolgok, így a tudományos világban is (mint mindig). Az elmúlt évtizedekben számos tudós, köztük Nobel-díjas tudósok is demonstrálták, hogy létezik egy olyan energia, amit "üres térnek" neveznek (a tér egy olyan konstrukció, amely az elkülönülés illúzióját adja számunkra).

A tudomány megmutatta, hogy az atomok nem egy ürességben léteznek, hanem valójában tengernyi energia veszi őket körül. Miután a fizikusok rájöttek, hogy ez az energia ott van, a következő kérdés az volt, hogy meg lehetne-e csapolni, vagy hogy ki tudnának-e új, tiszta, zöld energia generátorokat fejleszteni, melyek hasznosítják ezt az energiát. A válasz: igen. Az 1980-as években a Hughes kutatólaboratóriumban Robert Forward igazolta a "Cazimir-effektusnak" (1) nevezett jelenséget, amely bizonyította, hogy ezt az energiát valóban ki lehet aknázni, és esetleg energia előállítására is alkalmas.

A vákuumról általában úgy gondolják, hogy üres tér, de Hendrik Casimir úgy hitte, hogy a semminek vélt terek valójában elektromágness hullámok ingadozásait tartalmazzák. Úgy gondolta, hogy a vákuumban egymástól bizonyos távolságra tartott két fémlemez képes csapdába ejteni ezeket a hullámokat, létrehozva a vákuum energiát, melyek vonzzák, vagy taszítják a lemezeket. Mivel ennek a régiónak a határai mozgásban vannak, a vákuum energia változása (zéró-pont energia) elvezet a Casimir hatáshoz. A Harvard Egyetemen, a Vrije Egyetemen Amszterdamban, és máshol is bizonyították, hogy a Casimir-effektus helyes.

Az alábbi videóban Paramahamsa Tewari, és térhajtású generátora látható. Tewari 1937 január 6-án született, a villamosmérnöki diplomáját 1958-ban, a Banaras Műszaki Főiskolán szerezte Indiában. Felelős pozíciókat töltött be nagy mérnöki építőipari szervezetekben, de elsősorban nukleáris projektekben az indiai atomenergiaügyi minisztériumban. Egy éven keresztül a Douglas Point nukleáris projektben vett részt Kanadában. Pozíciójából 1997-ben ment nyugdíjba, mint az atomenergiaügyi minisztérium nukleáris energia vállalatának ügyvezető igazgatója, és a Kaiga atomerőmű projekt egykori projekt igazgatója. (2)

Weboldalát itt lehet elérni: http://www.tewari.org
Az oldal jelenleg is folyamatosan frissül.





A technológia gyakorlatilag egy kezdeti indítást igényel (akkumulátor), majd elkezd működni. Ezután már semmire sincs szüksége, képes örökké működni. A kimeneti energia egy részét a gép újra felhasználja a villamosenergia termeléséhez.


A meghajtó motor bemeneti és kimeneti feszültségének vizsgálati eredménye a mellékelt grafikonon látható. A lila vonal mutatja a generátor aktuális bemeneti teljesítményét a meghajtó motortól. A hajtómotor hatásfoka 80 %-os. A zöld vonal mutatja a generátor bemeneti teljesítményét a motor hatásfoka nélkül. A kék vonal pedig a generátor kimenő teljesítményét mutatja. Még a mérsékelt 1750 fordulat/perc sebességen is, melyen a tesztet végezték, a generátor kimenő teljesítményének aránya 160 %-os. Extrapolációval bizonyítható, hogy 3000-es fordulatszámon a berendezés hatásfoka eléri a 275%-ot.

Nagyítás a képre kattintva.

A jelenség magyarázata Tewari tér örvény elméletéből származik, melyről itt lehet olvasni részletesen:

http://www.tewari.org/Theory_Papers/Tewari-Final%20Proof.pdf

Tewari egy nagyszerű anyagot állított össze, mely körvonalazza az ilyen típusú technológia szellemi alapjait, melyet teljes egészében itt lehet elolvasni:

http://www.tewari.org/Books/SpititualFoundations/SF%20R12702.htm

"Minden érzékelhető anyag egy felfoghatatlanul ritka elemi közegből, a minden teret kitöltő akashából, vagyis a légszerű éterből jön létre, az életet adó prána, vagyis a teremtő erő hatására, ami soha véget nem érő körforgással életre kelt ezáltal minden dolgot és jelenséget. Az elemi közegben óriási sebességű és végtelenül kismértékű örvénylések keletkeznek, amelyek létrehozzák az anyagot. Ha az erő nagysága csökken a mozgás lelassul, és az anyag visszaalakul elemi közeggé, majd eltűnik." - Nikola Tesla

Tesla és a védikus felfogás szerint tehát az anyag nem más, mint egy közegben létrejövő olyan áramlástani jelenség, ami hasonló például a levegőben létrejövő örvényekhez, forgószélhez, vagy leginkább a tornádóhoz. (3)

Még több információ

Ezek a koncepciók már számos lektorált tudományos folyóiratban megjelentek. Egy 2001 augusztusában megjelent tanulmány szerint az általános relativitás elvét felhasználva meg lehet magyarázni a mozdulatlan elektromágneses generátorok működését. (4) Ez a készülék az elektromágneses energiát a görbült téridőből nyeri, és körülbelül hússzor több energiát termel, mint amennyi a működtetéséhez szükséges. Ez a tanulmány (ami egy a sok közül) bizonyítja, hogy az elektromágneses energia kinyerhető a vákuumból, és olyan készülékek működtetésére alkalmas, melyet a kísérletben használtak.

Harold E. Puthoff amerikai fizikus a Stanford Egyetem doktora, és a Felsőbbszintű Tanulmányok Intézetének kutatója Austinban kiadott egy tanulmányt, melyet a Physical Review folyóirat szakértői lektoráltak. (5) Tanulmányában egy olyan modellt javasolt, melyben a gravitáció nem egy elkülönült alapvető erő, hanem a vákuum nullponti ingadozásaival összefüggő társult hatás, ahogy azt a Casimir-erő is mutatja.

Nehéz megérteni, hogy bárki is elutasíthatja az "ingyen energia" elképzelést

"Ezeket a koncepciókat a világ több száz laboratóriumában bizonyították már, de ezek nem láttak napvilágot. Ha az új energetikai technológiák szabadon hozzáférhetők lennének, az világszerte mélyreható változásokat eredményezne. Hatással lenne mindenre, mivel minden területen alkalmazható. Ezek a technológiák a legfontosabb dolgok az emberi történelem során." - Dr. Brian O'Leary, a NASA egykori asztronautája, és a Princeton fizika professzora.

Mindenesetre elég nehéz felfogni, hogy ennyi publikált tanulmány, és az állítólagosan sok kifejlesztett gép között bármelyik is kétségbe vonható. Vagy tényleg azt hiszik sokan, hogy ezek a tudósok és mérnökök (igen rangos tudományos háttérrel) egész életüket tanulmányok és cikkek írásával, és ezeknek a gépeknek a megépítésével töltik, miközben mindez csupán átverés? Gondoljunk bele egy pillanatra!


Ez egy új technológia, egy új fizika, egy teljesen új elgondolás, és mód a valóság természetének megértésére.

Persze érthető a szkeptikusok frusztrációja, akik arra gondolnak, ha ez a technológia valóságos, akkor miért nem látható a piacon?

Nem is volt olyan régen, hogy ló nélküli kocsikat kezdtek használni, vagy azok az emberek, akik a vasutat vették igénybe, hogy átkeljenek a kontinensek között a légitársaságokkal kezdtek utazni. A szén felváltotta a fát, az olaj a szenet, és az új, tiszta, zöld technológiák, mint Tewari generátora feleslegessé fogják tenni az olajat. Nincs igazán választási lehetőségünk ezen a ponton, és minden időbe telik. Richard Dolan történész szerint, az NSA például az 1960-as években 650 megahertzes órajel sebességű számítógépeket használt. Hogy kellőképpen érzékelhető legyen, 35 évbe telt, mire a személyi számítógépek a fogyasztói piacon elérték ezt a sebességet.

Ezek a dolgok időbe telnek, és nekünk türelmesnek kell lennünk. Egy újonnan kifejlesztett, bevált technológia nem kerül rögtön piacra azután, hogy felfedezték, illetve kifejlesztették, ami persze nem szerencsés. Egyáltalán szükségünk van a piacra? Vagy mindez csak bürokrácia? Az egész gazdasági, pénzügyi rendszerünknek drasztikus változásra van szüksége. Biztosan képesek vagyunk létrehozni valami sokkal jobbat.

Ez a technológia jönni fog, amikor itt az ideje, amikor a bolygó tudatossági szintje készen áll, hogy elfogadja. A következmények messze túlmutatnak magán a technológián is, mely elvezet bennünket a természet valóságának valódi megértéséhez, és spirituális alapot fog teremteni ahhoz, hogy együtt éljünk a modern tudománnyal a Föld ezen új korszakában.

Deus Nexus

(1) - http://hu.wikipedia.org/wiki/Casimir-effektus
(2) - http://en.wikipedia.org/wiki/Kaiga_Atomic_Power_Station
(3) - http://www.teslabook.fw.hu/front.html
(4) - http://link.springer.com/article/10.1023/A%3A1012369318404
(5) - http://journals.aps.org/pra/abstract/10.1103/PhysRevA.39.2333

Forrás: Új Világtudat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.