2014. december 1., hétfő

A földönkívüliek létezésének nyilvánosságra hozására felszólító kampány folyamatban van


Az a férfi, aki a Polgári Közzétételi Meghallgatást megszervezte, elindította kampányának második fázisát, hogy kikényszerítse az amerikai elnöktől annak beismerését, hogy a kormány tisztában van a földönkívüliek jelenlétével a Földön.

A Polgári Közzétételi Meghallgatás harmadik napján tagadhatalan bizonyítékok kerültek napvilágra a Földönkívüliekről:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/05/a-polgari-kozzeteteli-meghall

Stephen Bassett volt a Polgári Közzétételi Meghallgatás fő szervezője. Tucatnyi előadót sikerült összehoznia, akik az amerikai kongresszus tagjaiból álló bizottság előtt tanúskodtak "eseményekről és arra utaló bizonyítékokról, hogy egy földönkívüli jelenlét befolyásolja az emberi fajt." Az eseményre 2013 április 29-e és május 3-a között került sor Washingtonban, a Nemzeti Sajtó Klubban.

Az esemény számos média figyelmét felkeltette. Persze mint rendesen, sokan kigúnyolták az erőfeszítéseit, de néhányuk kevésbé volt kritikus. Akárhogy is, az eseményt az UFO aktivisták nagyra értékelték. A Nemzetközi UFO Kongresszuson (1) ő nyerte el az év kutatója díját.

Most, több mint egy évvel a kongresszusi meghallgatás után Bassett erőfeszítéseinek második szakaszához érkezett. Ez a fázis az úgynevezett Polgári Meghallgatási Kezdeményezés.

Lassan, de biztosan nyilvánosságra kerül az igazság - Nem vagyunk egyedül az univerzumban:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/10/lassan-de-biztosan-nyilvanossagra

A saját honlapján (2) Bassett beszámolt róla, hogy november 5-én a Polgári Meghallgatás összes vallomását tartalmazó 10 lemezes DVD összeállítást 538 példányban az Egyesült Államok Kongresszusa valamennyi tagjának elküldte. Ezután arra kérte támogatóit, hogy a közösségi médiák segítségével lépjenek kapcsolatba a kongresszus tagjaival, és kérjék őket, hogy tekintsék meg a videókat, és tartsanak kongresszusi meghallgatásokat a "földönkívüliekkel kapcsolatos jelenségekről".

Bassett szerint "Ez egy három hónapos koncentrált erőfeszítés lesz, melyet jelentős médiavisszhang fog kísérni. Ha a kongresszusi meghallgatásokat megtartják, akkor nagyon valószínű, hogy az igazság embargó össze fog omlani."

Bár eddig nem váltott ki nagy visszhangot, a The Washington Times egy rövid cikket tett közzé november 24-én, hétfőn. (3)

Bassett abban reménykedik, hogy egyre többen felismerik a közösségi médiában rejlő erőt és lehetőséget, és elég számban küldenek üzeneteket a kongresszus és a szenátus tagjainak. Ha ebben bárki is szívesen részt venne, a mikéntről további információkat talál Bassett weboldalán: http://www.faxonwashington.org

(1) - http://ufocongress.com/stephen-bassett/
(2) - http://www.faxonwashington.org/
(3) - http://www.washingtontimes.com/news/2014/nov/24/





Forrás: Új Világtudat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.