2014. december 6., szombat

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2014. December 2.

Sheldan Nidle által




(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)


10 Batz, 9 Yaxk’in, 11 Ik

Selamat Balik! Több mondanivalóval járulunk elétek. Azok akik a sötét kegyelteket letaszítják hatalmi pulpitusukról, most készen állnak véghezvinni ezt az eljárást. Arról informálódtunk, hogy egy sor fontos lépés folyik, ami elvezet a kulcsszemélyek letartóztatásához, és sok fontosabb kormány átalakulásához. Jelenleg az amerikai de facto rezsim blokkolja az új Kincstárjegy kibocsátását. Ez az aranyhátterű bankjegy jelzi a Federal Reserve bankjegy végét, és következésképp, ennek a felettébb titkos kormányzatnak a bukását. Azok a sötét kegyeltek, akik ezt a rezsimet kontrollálják, le lesznek tartóztatva, és erősen el lesznek szeparálva a néptől. Mindez készen áll rá, hogy megtörténjen. Azok az egyének, akik be lettek választva az ideiglenes kormányba, biztos helyen vannak, teljes mértékben készen állva rá, hogy hatalmat gyakoroljanak. Miután a négy hónapig tartó ideiglenes kormányzás lejárt, hatalmas számú speciális javaslat lesz az új kongresszus elé terjesztve, amikor majd beiktatják azt. Ezek a javaslatok a kongresszust és a másik két brancsot is a nép valódi szolgálóivá teszik.

A különleges érdekeltségűek által titokban üzemeltetett kormányzásnak a vége csak a kezdet. Az amerikai Alkotmánynak vissza kell állítani eredeti célját. Ez azt jelenti, hogy a most hiányzó eredeti 13. módosítást vissza kell helyezni, és az illegálisan jóváhagyott 16. módosítást félre kell söpörni. Nem szabad, hogy többé az igazságszolgáltatás olyan semmirekellők csapatának a szeszélye legyen, akiknek már csak kevés idejük van hátra, hogy a magánbörtöneikbe kényszerüljenek. A bűnözést fel kell oszlatni, hogy gondoskodhassanak minden közösség igényeiről. A kulcs egy igazi rehabilitációs eljárás létrehozása, ami előkészít mindenkit egy nagyszerű és állandó jólétre. A társadalomnak készen kell állnia mentoraik eljövetelére. Azoknak a közösségeknek, amiket kirekesztettek, most gyógyulásra van szükségük. Szembe kell nézni az előítéletekkel, és megérteni egymás fontosságának előtérbehozását. Ahol szükséges, a lakhelyeket úgy kell kialakítani, hogy külső és belső békét (belső örömöt) nyújtsanak mindenki számára.

Olyan nyilvános projektekre van szükség, amik az utakat, a szállítórendszereket, a szennyvízcsatornát, a vízellátást egy új, magasabb normára juttatják. A különféle társadalmaitokban lévő technológia ezt gyorsan megoldja. A pénz nem lesz oka a késleltetésnek. Amint a pénzek elkezdenek áramlani, mindenféle humanitárius projektek fognak elindulni. Amint hivatalosan bejelentenek minket, segíteni kívánunk. Egy szempillantás alatt, praktikus módon el tudjuk végezni ezeket a projekteket, melyek véget vetnek annak a hatalmas egyenlőtlenségnek, ami bolygótokon létezik. Vagy az élethez szükséges víz, vagy a megfelelő közegészségügy hiányzik. A szállítmányozás nem egységes, és megfelelő utak sincsenek. A lakásépítés is hatalmas feljavítást igényel. Ahhoz, hogy a közelgő tudatossági felfrissülésben éljetek, az életszínvonal szintjének a miénkkel kell megegyeznie. A Mennyországnak van egy időbeosztása, amit szándékozunk betartani.

Ahogy fejlesztitek globális életszínvonalatokat, ezt oly módon teszitek, hogy nem okoztok kárt a környezetben. Az emberi társadalomnak megvan az a képessége, hogy olyan technológiát alkalmazzon, ami valóban támogatja a természetet, és javítja a körülöttetek lévő öko-rendszer életét. A mi városaink oly módon működnek, hogy nem zavarják meg az öko-rendszert. Elvégre planetáris őrzők vagyunk. Mi folyamatosan együttműködünk az elementálokkal, hogy biztosítsuk, hogy minden egyes öko-rendszer gondozott és gyarapodó legyen. A rituáléink javítják a világunkat, és támogatják a planetáris Spirituális Hierarchiát ennek a kölcsönhatásnak az erősítésében. Örömteliek vagyunk, hogy birtokoljuk azt a technológiát, ami megment minket attól, hogy gazdálkodjunk, bányásszunk, vagy felhasználjunk bármilyen olyan erőforrást, amire a világunk öko-rendszereinek van szüksége. A mi célunk segíteni, és anélkül, hogy bármi kárt okoznánk azon élet számára, ami betölti világunk felszínét és belső birodalmait. Mi folyamatosan áldásokat mondunk, és iránymutatást kérünk a planetáris Spirituális Hierarchiából való gondnokságunktól. 

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Itt vagyunk, hogy informáljunk benneteket sok fontos eseményről. Elsőként, áldott módon közel álltok egy olyan eljárás lezárulásához, ami nagy jólétet hoz nektek. Ezek az áldások lehetővé teszik, hogy beteljesítsétek legnagyobb álmaitokat, és lehetővé teszi számotokra, hogy szabad és szuverén Lények legyetek. A kollektívánk azt kívánja, hogy mindegyikőtök örömteli és jó egészségben legyen. Ez a birodalom véget vet egy hosszú korszaknak, amiben a sötétség kegyeltjei könyörtelen módon irányították életeteket. Ezen szentségtelen semmirekellők mindegyike elérte, hogy olyan alacsonyabb szinttű Lényekként tekintsen rátok, akiknek elsődleges feladata lényegében az volt, hogy őket szolgálja. Ez az egyenlőtlen valóság volt az, amiben felnevelkedtünk. Mi behatóan ismerjük az örömöt és bánatot, mellyel ebben az életben találkoztunk. Eljövünk együtt dolgozni a tanácsadóinkkal és társainkkal, hogy átalakítsuk ezt, és sokkal jobb körülményeket biztosítsunk számotokra, amivel könnyedén visszatérhettek a teljes tudatosságba.

Ami történni fog, az valójában nagyon egyszerű. A sötétség erői elhagyják ennek a világnak a felszínét, hogy lemondjanak és eleget tegyenek a Mennyország rendelkezéseinek. Jelenleg nehéz hinni abban, ami csak egy óriási álomnak tűnik. Mindenütt vannak jelei ezen esemény igazságának, mégis nehéz elképzelni ennek beteljesülését. Itt Drágáink fontos szívetekben végigfuttatni ezt és nyíltan támogatni ennek ügyét. A szeretetetekkel és látomásaitokkal csodákat hoztunk létre. Keserűségeitek vége igen közel van. Tekintsétek ezt buzdító szavaknak. Féktelen a csalódottság közöttetek. Valóban nehéz fenntartani egy látomást, miközben megtakarításaitok és egészségetek hanyatlik. Egyszerűen mindenki számára valamilyen fajta azonnali tehermentesítés szükséges. Számos elem szól arról az összefonódásról, ami lehetségessé tesz egy ilyen tehermentesítést. Ez bátorítson benneteket. Őszintén legyetek tudatában, hogy nem vagytok egyedül.

Számos társunk tudja, hogy ez az ünnepi időszak a legtöbbetek számára kétségbeejtő. Valóban egy jótettnek kell segítenie rajtatok. Kollektíven elhatároztuk, hogy megteremtünk egy ilyen felettébb szükséges eseményt. A tél az az idő, amikor a napfény hosszának csökkenésével a sötétség növekszik. Ez a legtökéletesebb idő valami olyan számára, ami mosolyt hoz számotokra, és boldogan mutatja az Új Év kezdetén eljövő csodákhoz vezető utat. Vágyakozással telve voltatok, de a remény szomorúsággá változik, ahogy látszólag semmi fontos nem történik. Engedjétek, hogy ez az év másképpen érjen véget. Bizonyos szinttű öröm érkezik számotokra. Nézzétek közelről és lássátok valami csodálatos megtörténését! Tartsátok nyitva a szemeiteket, és legyetek készek megtudni ebből, hogy csodák valóban történnek. A Mennyország készül egy meglepetéssel számotokra. Ez valóban elhozza nektek azt az örömöt, amire szükségetek van!

Ma folytattuk heti üzeneteinket. Ezek a nagyon rövid tudósítások olyan szinttű tettekről szólnak, amik sok örömöt, és mindenek felett első kapcsolatfelvételt és teljes tudatosságot hoznak nektek. Eljövünk, hogy elhozzunk egy nagy újraegyesülést a különféle spirituális és űrcsaládjaitokkal. Visszajuttatjuk az igazságot a történelmetekbe, és részletezzük a régen ezelőtt a Vega csillagrendszerben lévő vízbolygóról való eredeteteket. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Forrás: Földimenyország

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.