2014. december 9., kedd

Itt az új aranyfedezetű valuta, mellyel lecserélhető a dollár, és valamennyi fizetőeszköz a világon


Karen Hudes, a Világbank informátora és újabban ismét alkalmazottja 2014 december 4-én egy friss bejelentést tett, miszerint elérkezett az idő, hogy az új valuta felváltsa az amerikai dollárt és más fiat valutákat, ami az Aurum nevet kapta.

Az Aurum önmagában fogja tartalmazni az aranyat. Karen elmagyarázza, hogyan fog mindez megtörténni rendezett módon, mielőtt az amerikai dollár össze nem omlik, és beszámol az új "jogállami koalícióról".

Karen arról beszél, hogy monetáris megállapodások alapján kerülnek a világ országainak szétosztásra az aranykészletek, amelyet már nem a Nemzetközi Fizetések Bankja (1) kezel, és melyekből el fogják kezdeni gyártani az új Aurum valutákat, mivel a jelenlegi papír valuták instabilak.

Júliusban egy amerikai japán közös bizottság elfogadta ezeknek az aranykészleteknek a szétosztását egy közös határozatban. Az új valuta használatát nem fogja kamat terhelni, mivel az a jelenlegi papíralapú valutákat kezükben tartó magánbankok nagy csalása.

Karen 2008-ban a pár napja lemondott Chuck Hagel (2)(3) védelmi miniszterrel megtárgyalta azt a fajta hatalom átmeneti modellt, amelyet Jacek Kugler politológus (4) dolgozott ki, és ami azt mutatja, hogy az Egyesült Államok a világ többi részével együtt készen áll elfogadni a jogállamiságot, és többé nem fogadják el azt a szörnyű helyzetet, hogy az államokat a banki kartell tartsa fogságban.

A végén Karen elmondja azt is, hogy nem fog megtörténni a valuták irányított összeomlása, hogy destabilizálják az egész világot, mivel a fentebb említett hatalom átmeneti modell működik, ami 90-95 százalékosan előre jelezhető. A Nemzetközi Fizetések Bankja gyakorlatilag fizetésképtelen.




Mi is az az Aurum?

Mi van akkor, ha ugyanolyan módon tudjuk magunkkal hordani és felváltani az aranyat, ahogy azt a jelenlegi papírpénzzel tesszük?

Nem is olyan régen látott napvilágot az a technológia, melynek segítségével mindez lehetséges.

Az arany demokratizálása

Az Aurumnak nevezett fizetőeszközben a gramm töredék súlyának megfelelő arany található, amely poliészter rétegek közé van ragasztva, ami gyakorlatilag egy bankjegy, melynek méretei hasonlóak a jelenlegi papír fizetőeszközök méreteihez. Ez az arany (általában 1/10 vagy 1/20 gramm) kereskedelmileg hasznosítható. Így egy Aurum hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint egy jelenlegi papír- vagy fémpénz.

Hogy érthetőbb legyen

Ahogy a mondás tartja, egy kép többet ér ezer szónál, ezért íme egy pár fotó az Aurum kinézetéről.

Nagyításhoz kattints a képre.




Jól látható még az 1/20 grammos aranytartalmú Aurumon is, hogy aranyat tartalmaz, hiszen jellemző a 24 karátos arany csillogása, színe és fénye, ami azonnal feltűnő.

Az Aurumot úgy tervezték, hogy ugyanúgy lehessen használni, mint a papírpénzt. Annak ellenére, hogy egy kicsit "műanyag" hangulata van (a poliészter hordozónak köszönhetően) igen rugalmas, könnyű, és hasonló érzést nyújt, mint a papír bankjegyek.

A nagy különbség persze az, hogy ahelyett, hogy valami mást akarnánk érte, egyszerűen maga az ami: egy töredék gramm arany. Tárolható, forgalmazható, vagy beolvasztható, csakúgy mint egy érme, vagy egy aranyrúd. (5)

Itt egy rövid bemutató, mely áttekintést nyújt a létrehozási folyamatról:






Forrás: Új Világtudat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.