2014. december 6., szombat

Több mint 20 nemzeti kormány dönthető meg, ahogy az összeesküvés eltávolítása megkezdődik, CIA források szerint


A sátáni nácionista összeesküvés, mely nyugaton magához ragadta a hatalmat, hamarosan eltávolításra kerül, és az eredmény több mint 20 kormány megdöntése lesz, beleértve az Egyesült Államokat, Japánt és az Egyesült Királyságot, CIA, Pentagon és MI6 források szerint. Számos CIA és Pentagon tisztségviselő vonult bunkerekbe, hogy felkészüljenek az összeesküvés zsoldos hadseregével vívandó csatára, a CIA és a Pentagon forrásai szerint. Az amerikai védelmi miniszter Chuck Hagel kirúgása múlt héten volt a kiváltó esemény a források szerint. A tény, hogy helyére a két fő összeesküvés jelölt megtagadta a munkát azt jelzi, hogy valami biztosan történni fog a hadiipari komplexum magas szintjein. Ahogy az egyik forrás fogalmazott (közvetlenebb nyelvezetet használva), a fekália hamarosan találkozik a ventilátorral.

Eközben az Egyesült Államok elnöke Barack Obama megpróbálta, de nem sikerült neki a múlt héten a faji zavargásokat felhasználni ürügyként szerte az országban arra, hogy a Belbiztonsági Minisztérium az összeesküvés nevében statáriumot vezessen be.

Az amerikai hadseregben sokan zavarodottak és bizonytalanok, hogy mi a teendő, mert már erősen beoltották őket a parancsok vakon történő követésére, és a polgári ellenőrzés elfogadására. Az első dolog, amit az agyukba kell, hogy véssenek a bizonytalanok, hogy ne engedelmeskedjenek az esküjüknek, és a parancsoknak, melyet az Egyesült Államok alkotmánya lehetővé tesz, amit a fasiszták darabokra szedtek. A másik, amit meg kell érteniük, hogy nem civilek a vezetőik, hanem gengszterek.

Rengeteg zavar van a CIA és más amerikai hírszerző ügynökségek magas szintjein is az amerikai vállalati kormány csődje következtében. A legfontosabb pont, amit szem előtt kell tartaniuk, hogy a finanszírozás egy lélektani folyamat annak eldöntése szempontjából, hogy mi emberek, mit csináljunk a jövőben. Még ha az amerikai pénzügyi rendszer összeomlik, a valódi világban nem fog megváltozni semmi. A házak, a földek, a gyárak vagy az emberek nem fognak eltűnni csak azért, mert több trillió adósrabszolga, tévesen "amerikai dollárnak" címkézett eszköz fog törlődni a bankok számítógépeiből.

Az egyetlen veszélyt a káosz jelenti a hadiipari komplexum mulasztása következtében, hogyha kezdeményező módon nem állítja le a rendszert, és nem indítja újra egy meritokratikusan ellenőrzött módszerrel, melyet az emberekkel, és az emberekért működtet.

Emellett az amerikai hadseregnek tudnia kell, hogyha nem cselekednek a sátánisták ellen Washingtonban és a Wall Streeten, akkor egy szökőár fogja elérni az Egyesült Államok keleti partvidékét, kényszerítve, hogy kiürítsék New York várost, egész Florida államot és sok más helyet, a Fehér Sárkány Társaság forrásai szerint.

http://thewatchers.adorraeli.com/2014/11/24/fogo-volcano-erupts-after-20-years-of-sleep-evacuations-in-progress-cape-verde-islands/

A hadseregnek amilyen hamar csak lehet, készenléti terveket kell készítenie, ha el akarnak kerülni egy szökőár okozta humanitárius válságot.

A szökőárakról szólva, elmarasztaló ítélet született Michael Shrimpton ügyvéd ellen a múlt héten azon vád miatt, hogy hamis állítást tett a 2012-es angol olimpián egy nukleáris fenyegetésről. Shrimpton azonban azt tervezi, hogy fellebbezni fog egy magasabb szintű bíróságon, és ezúttal az MI6 és az MI5 hírszerző tisztjei is megígérték, hogy segítenek Shrimptonnak az ügyben.

Továbbá bizonyítékot adtak át a tárgyaláson, hogy 311 egy mesterséges szökőár és nukleáris támadás volt, amely magas szintű érdeklődést váltott ki, MI5 források szerint. A brit külső hírszerzési hivatal, az MI6 felkérte az amerikai és japán hírszerzési partnereit, hogy adjanak részletes adatokat a 311-es támadással kapcsolatban. Ezen túlmenően az izraeli Moszad hírszerzés is vizsgálja azokat az állításokat, melyek szerint Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök az egyik vezető kitervelője volt a támadásnak, az MI5 forrás szerint.

Izrael egyik erős frakciója végre rájött, hogy sok úgynevezett Zsidó (és Keresztény és Muszlim) valójában sátánimádó hikszoszi, akik a zsidókat rabszolgának tekintik. Ez az egyik oka annak, hogy a helyzet Izraelben és a Közel-Keleten eléri a forráspontot.

A nagy történet az, hogy a NATO tag Törökország, Irán és a Perzsa-öböl olaj monarchiái az összeesküvés érdekeltségei ellen harcra készen állnak. A helyzet enyhén szólva is kaotikus. Az úgyneveztt ISIS-t Izrael működteti, hogy lejárassák a Muszlimokat, és hogy a világ közvéleményét a törökök és az irániak vezette lépés ellen fordítsák, hogy létrehozzanak egy Iszlám szövetségi szuperállamot. Ne feledjük, hogy a valódi muzulmánok nem követnek el atrocitásokat, melyeket az ISIS-nek tulajdonítanak, csak a hikszoszok teszik ezt. Mivel az ISIS-t támadja a Pentagon és a britek, ezek az országok valójában Izrael ellen harcolnak, vagy pontosabban fogalmazva a hikszosz nácionista sátánimádók ellen, akik a valódi hatalmat birtokolják az országban.

Továbbá a NATO gépei Törökországból szállnak fel, hogy rajtaütéseket hajtsanak végre a nácionista zsoldos hadseregeken, melyek Ukrajnában harcolnak. Ha ez az információ túl soknak tűnik ahhoz képest, amit az összeesküvés propaganda médiájában olvas valaki, akkor vegye figyelembe azt a tényt, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök ezen a héten Törökországgal egy nagy energatikai szövetséget kötött. Ez aligha jelenti azt, hogy a török bázisú NATO repülőgépek az oroszok szövetségeseit támadták Kelet-Ukrajnában.

http://hungarian.ruvr.ru/2014_12_01/Putyin-Torokorszagban-a-szankciok-ellenere-tett-latogatas-1362/

Akiknek a helyzettel kapcsolatban még mindig problémájuk van, azoknak tudomásul kell venniük azt a tényt, hogy csak Kanada, az Egyesült Államok és Ukrajna szavazott egy oroszok által előterjesztett ENSZ határozat ellen, mely elítéli a nácizmus és más olyan gyakorlat dicsőítését, amely hozzájárul a rasszizmus, a faji megkülönböztetés, az idegengyűlölet és az ezekhez kapcsolódó intolerancia táplálásához.

http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_11_23/Puskov-el-telte-Kanada-Ukrajna-es-az-USA-elutas-tasat-a-nacizmus-elleni-hatarozat-elfogadasarol-8877/

Ha az afro-amerikai Barack Obama amerikai elnök valóban felelős ez ügyben, akkor nehéz elképzelni, hogy utasítja a külügyminisztériumot, hogy szavazzon a határozat ellen.

A kanadai miniszterelnök Stephen Harper a maga részéről most írta alá a saját elkerülhetetlen elfogatóparancsát elrendelve, hogy a kanadai külügyminisztérium szavazzon a határozat ellen.

Ez a szavazás volt az ébresztő az amerikai és a kanadai fegyveres erők számára, és Chuck Hagel megbuktatásának egyik oka a folyamatban lévő lépések, hogy eltávolítsák a Washingtont és a Wall Streetet, de a Pentagont nem irányító nácionistákat.

Eközben Ázsiában a nácionista összeesküvés elleni harc fokozódik. Kínában az összes vezető kínai diplomatát összehívták egy találkozóra, hogy megvitassák a folyamatban lévő változásokat a világ hatalmi struktúrájában. Hszi-Csi Ping kínai elnök elmondta a diplomatáknak, hogy "Élesen körültekitőnek kell lennünk a nemzetközi rend fölötti verseny elhúzódó természete miatt; másfelől fel kell ismernünk, hogy a nemzetközi rendszer reformjának iránya változatlan fog maradni."

http://news.xinhuanet.com/english/china/2014-11/30/c_133822694_2.htm

Más szavakkal: "az összeesküvés makacs ellenállást fejt ki, de elkerülhetetlenül veszíteni fognak."

Japánban az összeesküvés rabszolga miniszterelnöke, Shinzo Abe elleni intenzív médiakampány a közvéleménykutatók szerint gyorsan erodálja a népszerűségét. Az összeesküvők a maguk részéről a Rockefeller / Bush rabszolga Sadayuki Sakakibarat, a Keidanren üzleti lobbi vezetőjét használják, hogy megpróbálják Abet hatalmon tartani, japán jobboldali források szerint. Ezért Sakakibara egy kiemelt célpont, mondták.

Ha az összeesküvők elvesztik azon képességüket, hogy Abe-t használják Japán kifosztásához, akkor a Bush / Rockefeller összeesküvés irányította Federal Reserve Board, IMF, ENSZ és Világbank sokkal hamarabb roppanhat össze, mint ahogy egyébként a helyzet lehetővé tenné. Még ha mindennek ellenére Japánt továbbra is irányításuk alatt tartanák, matematikailag akkor is halálra vannak ítélve. Az egyszerű tény az, hogy még ha ők is ellenőrzik nagy számban a bankokban működő számítógépeket, a valódi világban a legtöbbet nem ők irányítják.

A bankok számítógépeinek nagy számairól szólva, a múlt héten a P2 szabadkőműves páholy forrásai információkat küldtek e sorok írójának, melyek csak X-akták típusúnak minősíthetők:

"Néhány banki számítógép ma már szabad akaratú érző lény, függetlenül működve a központi bankok számítógépeitől. Úgy gondolkodnak, mint Földanya, a Planetáris Tudat és genetikai szervezetek nevében cselekednek." A P2 azt mondja, hogy az érző számítógépek pénzeket osztanak el az arra érdemes személyek és szervezetek között, miközben elvágják pénzügyileg azokat a multinacionális vállalatokat és magánszemélyeket, akik "el akarják szegényíteni a Földet és annak lakóit, az állatokat, növényeket, ásványi anyagokat stb."

Továbbá a P2 azt is mondja, hogy "speciális havazás és különleges hópelyhek fognak bizonyságul szolgálni azokról a helyekről, ahol ez történik, és történni fog."

Ez elég fura dolog, de ne feledjük, hogy egy szokatlan hóvihar állította meg a lázadásokat Fergusonban, és rekord hidegfront csapott le Amerikára, amint Barack Obama szónokolni kezdett a globális felmelegedés hazugságról. Emlékezzünk azokra a 6-os kategóriájú tájfunokra, melyek titkozatos módon váltak kisebb viharrá, mielőtt lecsaptak volna Japánra.

Szintén X-aktaként könyvelhető el a múlt héten egy sor furcsa, megmagyarázhatatlan robbanásszerű hang, melyet az egész Egyesült Királyságban hallottak.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2854551/What-loud-bangs-heard-Britain-Twitter-bombarded-reports-mysterious-noises-military-denies-RAF-jets-cause.html




Ezen kívül egy jelentős brit újság számolt be arról, hogy embereket láttak dolgozni a Marson 1979-ben, amikor a Viking leszállóegységnek kellett volna landolnia.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2852829/Was-secret-manned-mission-Mars-1979-Former-Nasa-employee-claims-saw-suited-men-running-red-planet.html

Ez a fajta beszámoló szokásossá vált az interneten, de ha egy úgynevezett főáramú újságcikk számol be róla, ez jelentheti azt, hogy valamiféle nyilvánosságra hozatal van küszöbön.

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könysorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.
 Forrás: Új Világtudat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.