2015. március 8., vasárnap

Zavar és káosz a G7 kormányok legmagasabb szintjein, ahogy a gyökeres átalakulás elkezdődik


Van egy veszélyes vezetői vákuum a G7 nemzetek legmagasabb hatalmi szintjein, ahogy a pénzügyi összeomlás fenyeget. Gazdasági összeomlás, tömeges éhezés, anarchia és polgárháború lesz, ha a rendszert nem indítják újra teljes egészében. Az érem másik oldala, ha a rendszer újraindul, a világ országainak életszínvonala egy év alatt megduplázódhat. A legfontosabb, hogy a világ nemzetei felszabaduljanak a babiloni adósrabszolgaság alól. Azok számára, akik nem értik ezt a valóságot, látogassanak el az alábbi oldalra:

http://theeconomiccollapseblog.com/archives/americans-slaves-dont-even-know

A következő oldalon a világ adósrabszolgaságának mértéke látható:

http://www.zerohedge.com/news/2015-02-23/biggest-problem-facing-world-today-9-countries-have-debt-gdp-over-300

Egy jubileum, vagyis az összes állami és magán adósság egyszeri eltörlése az emberi életszínvonalat egy éven belül megduplázhatja. A legfontosabb ezen cél elérése érdekében az, hogy a cionáci kazár (nem kazah) törzsi bandát megadásra kényszerítsék, amely ellenőrzi ezt a rendszert.

Jelenleg egy leszámolás folyik az Egyesült Államokon belül, mely a szabadság kulcsát jelenti az egész emberiség számára. A cionáci sátánimádó tömeggyilkos (nem Zsidó) bandavezér Benjamin Netanjahu Washingtonban történő e heti megjelenése, hogy sürgesse a 3. Világháborút, egy remek alkalom, hogy véget vessenek mindennek egyszer és mindenkorra. Ő egy veszett kutya, akit elkülönítve kell tartani, vagy el kell altatni.

Ahogy a múlt héten beszámoltunk róla, az amerikai hadsereg végre megmutatta hazafiságát és bátorságát, mely ahhoz szükséges, hogy leszámoljanak a cionáci maffia által irányított CIA frakcióval, mely a világon a legtöbb háborúért felelős. A múlt héten az orosz és a kínai kormány híroldalak bizonyítékokat mutattak be, hogy a cionáci Nemzetbiztonsági Minisztériumot és a CIA-t a Pentagon ellenőrzése alá helyezték. Idézet a Russia Today-től:

"Az amerikai Nemzeti Hírszerzés igazgatója James Clapper, és a Védelmi Hírszerző Ügynökség igazgatója, Vincent Stewart altábornagy (USMC) beszámolt a hírszerző közösség értékeléséről, az amerikai biztonságot és érdekeket illető jelenlegi és potenciális veszélyekről."

http://rt.com/usa/235903-clapper-stewart-intel-hearing/

Az érdekes pont itt az, hogy sem a CIA vezetője John Brennan, sem a Nemzetbiztonság vezetője, Jeh Johnson nem volt ott, hogy képviselje a "hírszerző közösséget". A Clapper és Stewart által adott beszámolók nem voltak apokaliptikusan félelemkeltőek, ahogy azt hagyományosan ontották magukból a cionácik irányította ügynökségek.

A Pentagon most befejezheti, amit elkezdett a 911 összeesküvő és tömeggyilkos Netanjahu letartóztatásával, és az egész cionáci maffia feltétel nélküli megadásának követelésével, beleértve a izraeli és szaúdi kormányokat. Egy ilyen lépés következtében a Zsidó nép szabaddá válik a több ezer éves rabszolgaságtól. Ezzel a világ is megszabadul a terrorizmus, háború és szenvedés messze legnagyobb okozójától.

A világ többi része már határozottan a cionáci gengszterek ellen halad.

A Közel-Keleten a Charles de Gaulle francia repülőgéphordozó együtt dolgozik egy amerikai repülőgéphordozó akciócsoportjával, hogy megtámadják az izraeli ISIS báb hadsereget. Az ISIS-t kiszorították Dél-Szíriából, vissza Izraelbe. Továbbá Netanjahu fenyegetéseinek ellenére, mellyel arra kényszerítené Izraelt, hogy nemzeti öngyilkosságot kövessen el a 400 nukleáris rakéta kilövésével, a Zsidók már ráébredtek a cionáci rabszolga rendszerre, melybe belekerültek, és nem akarnak egy másik Masadát. Ehelyett a Moszad és más csoportok is bizonyítékokat szivárogtatnak ki arról, hogy Netanjahu kitalálta az "iráni nukleáris fenyegetést", hogy megpróbálja kirobbantani a 3. Világháborút. Vagyis arról van szó, hogy a Közel-Kelet végre megtisztítja magát az antiszemita (a szó szoros értelmében véve, amibe beletartoznak az arabok) sátánimádó hikszoszi cionáciktól.

Európában egy németek által vezetett csoport egy "Egyesült Európát sürget az Atlanti-óceántól a Kamcsatka-félszigetig (Csendes-óceán). Ezek az emberek állnak a francia és német közeledés mögött az orosz Vlagyimir Putyin irányába. Világossá teszik, hogy nem egy monolitikusan irányított neo-szovjet struktúráról beszélnek, mint az EU, hanem egy "nemzetek Európájáról, mely összhangban van és együtt növekszik."

A britek is tesznek lépéseket a saját cionáci irányításuk ellen. A brit Vilmos herceget nagy harsonaszóval ünnepelték mind Kínában, mind Japánban azon látogatás során, mely a múlt héten kezdődött. Vilmos azért járt itt, hogy egyezményeket írjon alá, hogy integrálják a City of London alapú pénzügyi rendszert az ázsiai arany fedezetű rendszerrel, MI5 források szerint. Ezenkívül japán királyi család források szerint "Vilmos herceg mint a brit trón örököse jött Japánba, hogy üdvözölje a Császárt, és hogy megmagyarázza, miért nem Károly lesz a király." Kínai források azt mondják, hogy azért is látogatott el, hogy pénzt kérjen, ami rövidesen rendelkezésre fog állni. A kínaiak ezenfelül elismerésüket fejezték ki azon brit célok miatt, hogy a környezet megóvása érdekében betiltották az elefántcsont importot.

Miközben Vilmos Ázsiában volt, valaki meztelenül ugrott ki a Buckingham palota egyik ablakából Londonban.





Az MI5 szerint ez az eset nem pontosan a palotában történt, hanem a "lovas részben". Nyilvánvaló azonban, hogy a palota biztonságáért felelős emberek egy üzenetet küldtek az uralkodóknak, ami úgy tűnik az, hogy "tartóztassátok le a pedofilokat, és erősítsétek meg a pénzügyi rendszert, vagy különben..."

A politikai helyzet Japánban is egy leszámolás felé halad, mely párhuzamos azzal, ami most zajlik az Egyesült Államokban. Az egyik oldalon van egy Barack Obama elnökhöz kapcsolódó frakció, az Egyesült Államok nagykövete Japánban Caroline Kennedy és JacobRothschild, japán királyi források szerint. Ez a csoport Ichiro Ozawát akarja következő miniszterelnöknek, együtt az amerikai katonai jelenlét leépítésével. A másik pedig a Bush protezsáltak által vezetett csoport, Richard Armitage és Micahel Green, akik Shinzo Abe báb miniszterelnököt irányítják. "Abe retteg, hogy megölik," - mondta a forrás.

Március 13-án lesz egy bírósági eljárás, ahol a Japán Függetlenségi Párt által benyújtott keresetet hallgatják meg, mely azt mutatja, hogy Abe választási csalással került hatalomra. Egy forrás a japán katonai rendőrségtől azt mondta, hogy Abet a tervek szerint három hónapon belül eltávolítják hivatalából azon erőfeszítéséhez kapcsolódó botrány miatt, hogy egy kaszinót hozzon létre Japánban. A Japánban tett legutóbbi látogatása alatt a gengszter Netanjahu megvesztegette a cionáci kaszinófőnök, és amerikai republikánus párt bábmester Sheldon Adelsont, a japán katonai rendőrség szerint.

http://www.timesofisrael.com/sheldon-adelson-tops-forbes-list-of-biggest-gainers/

A japán rendőrhatóságok is ráébredtek arra, hogy Abe a japán gazdaságot fosztogatja, hogy cionáci mestereit felszínen tartsa. Ezt a legutóbbi adatok is tükrözik, mely szerint a háztartások kiadásai januárban 5,1 százalékkal estek vissza éves szinten még akkor is, amikor a cionáci tulajdonú Nikkei részvények magasan szárnyalnak. A tőzsdék Japánban, az Egyesült Államokban és Európában ma már nem mások, mint a pénzmosás manipulált mechanizmusai, mely pénzeket az adósrabszolgáktól loptak el a cionáci gengszterek.

Ezen körülményekre való tekintettel Richard Koshimizu, a Japán Függetlenségi Párt vezetője lehet a jelölt Abe báb miniszterelnök helyett. A Japán Függetlenségi Párt a Pentagon erőit Japánban tartaná, és azon dolgozna, hogy segítsen megszabadítani az amerikaiakat és a világ többi részét a cionáci rabszolgaságtól.

Vannak arra utaló jelek, hogy a Pentagon lesz, mely elsőként befejezi a munkát. Az alábbi linken látható képek azt mutatják, hogy úgy tűnik, az Egyesült Államokban egy nagyobb katonai telepítés van folyamatban.

http://www.allnewspipeline.com/Massive_Preparation_At_Army_Depots.php

Egy amerikai katonai lépés a cionácik ellen átmenetileg a pénzügyi rendszer, és talán még az internet leállásával is járna. Ebben az esetben nagy logisztikai erőfeszítésekre lenne szükség ahhoz, hogy folyamatosan biztosítsák az élelmiszer ellátást, a fűtést, az üzemanyagot és más létfontosságú dolgot a lakosság számára, amíg a rendszer újraindul. Ez nem egy fasiszta kormány vagy egy népirtás előzménye lenne, mivel a hadsereg átlagos amerikaiakat alkalmaz, akik ismerik a feladatukat, és meg tudják védeni az átlag amerikaiakat minden belső és külső ellenségtől. Ez egyszerűen egy rendőrségi művelet lenne, hogy eltávolítsák a gengsztereket, akik a hatalmat bitorolják, hogy azt visszaadják az embereknek. Ez magában foglalná az adósrabszolgaság végét, a legtöbb alapvető jog visszaadását, egy új valuta létrehozását és elosztását.

Eközben ha a világ többi része, különösen a vezető hitelező országok egyetértenek abban, hogy támogatnak egy új meritokratikus személyzettel ellátott jövő tervezési hivatalt, az amerikai hadsereg működését továbbra is finanszírozni fogják, és azonnal átcsoportosítják egy új küldetésre. Ezzel megvédhetnénk minden élőlényt a Földön, és felfedezhetnénk az univerzumot.

Fontos, hogy emlékezzünk arra, hogy a jelenlegi régi vezetés és gazdasági szerkezet nyugaton egy matematikailag bizonyos összeomlással néz szembe. Most kell, hogy cselekedjünk, mielőtt még túl késő lenne, vagy végignézhetjük azt a horrort, ahogy a nyugati civilizáció összeomlik.

Benjamin Fulford


Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.
Forrás: Új Világtudat 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.